Известие

Collapse
No announcement yet.

Volkswagen купува Alfa Romeo?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
    ако фолксваген купи марката
    то те ще купят наистина само МАРКА
    в момента алфа ромео не притежава никакви технологии
    всичко е собственост на FPT

така, че ако марката бъде купена наистина може би ще се наблегна на възстановяване на имиджа и,
    но пък от друга страна технологията няма да има нищо общо с сегашното и миналото на марката
    Ще стане тунинг ателие на волфсбургските чудеса на техниката?
    ибааа тоя имидж
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Ако Фолксщайген ви купи според мен ще извлечете по-голяма полза отколкото като сте при Фиат.Все пак VW се канят да са първи по продажби през 2018 г. и имат доста добри технологии и всичко, за което си мечтаете при Фиат

Comment

• Фолксваген и технология /магаре и космос/ когато Алфа слагаха комън раил фолксваген още си играеха с карборатори,те използват крадени технологии от преди 10 години /купуват един мерцедес и крадът каквото могат от него ,ако могат изопщо да го копират/
        Фолксваген няма собствени разработки всичко е старо и изпитано

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          Ще стане тунинг ателие на волфсбургските чудеса на техниката?
          ибааа тоя имидж
          знаеш, че на тема икономика съм лаик
          но пък логиата ми е следната
          те си имат продажби
          ако купят нещо без тоехнология, за да го продават ще трябва да продават опаковка(имидж)

Comment

• ---------- Post added at 09:25 ---------- Previous post was at 09:22 ----------

синьото или червеното хапче?

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от голямата риба Покажи съобщение
              знаеш, че на тема икономика съм лаик
              но пък логиата ми е следната
              те си имат продажби
              ако купят нещо без тоехнология, за да го продават ще трябва да продават опаковка(имидж)
              Да де, ма ще се получи алфа 148 r32
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Между Фиат и Ваг винаги е имало 2 основни разлики.
                Ваг купуват технологиите ,докато Фиат ги разработва.....
                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщение
                  ......докато Фиат ги разработва.....
                  ......да, ама не и за Алфа. Последните Алфи тежат много, но за сметка на това вървят малко и за успокоение харчат много. Това за съжаление не е заради високи технологии. Във ВАГ понеже са много изостанали, ползват алуминии в последните си модели за почти цялото окачване и мотор. Алфа също ползваха алуминий, но когата бяха Алфа, без Фиат.
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                    ......да, ама не и за Алфа. Последните Алфи тежат много, но за сметка на това вървят малко и за успокоение харчат много. Това за съжаление не е заради високи технологии. Във ВАГ понеже са много изостанали, ползват алуминии в последните си модели за почти цялото окачване и мотор. Алфа също ползваха алуминий, но когата бяха Алфа, без Фиат.
                    Да тя платформата на 159 уж трябваше да се ползва и от Инсигниа и Сааб ,ама германците се отказаха заради теглото,но пък стабилността в завой е несравнима.
                    Казах че ваг не разработва ,а купува,но това не означава че е лошо,хората си поглъщат един концерн и хоп ето ти нови технологиики сега ще усвоим знанията и продължаваме към следващия.Просто разработката на една нова технология е скъп и бавен процес и често води до провал,фиат се опитва да прави това.И да може би Алфа Ланча и Мазерати са прекалено голям залък за италианците,но някак за мен ще се изгуби духа на марката ако преминем към Ваг,ако ще и 500 коня мотор да сложат,аз си карам 115 коньовия,ако ще и фиатски да е

Надявам се всичко това да е просто рекламен трик с цел повишаване на акциите и продажбите на Алфа,доколкото чета за момента Жулиета се продава много добре,за последния месец е на 3то място по продажби в Италия след Кашай и Голф.
                    Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• Ужас, това швабите да ни набрат е гадна работа, ама то си е гадна откакто хората спряха да правят коли и почнаха да множат пари.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение

---------- Post added at 09:25 ---------- Previous post was at 09:22 ----------

синьото или червеното хапче?

ЧЕРВЕНТО.
                        ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Толкова големи хапове не можем ги глътна по-скоро обратното.

Comment

• Я си представете Алфа Ромео TDI... .... нямам сили за повече емотикони...
                            Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
                            Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
                            Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
                            Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex

Comment

• Първоначално публикувано от nblagoev Покажи съобщение
                              Я си представете Алфа Ромео TDI... .... нямам сили за повече емотикони...
                              Боядисай в червяено I та белким се успокоиш. Ако ония келеши ни купят да вземем да мигрираме, ама не се сещам за нещо с история, красиво и мощно. Да речем Maserati ама малко дебело ми се види, не съм пораснал за там.

Comment

• Като се заговори за Мазерати ,вчера разглеждах новия брой на ауто билд имаше сравнителен тест между порше панамера ,новия ягуар и куатропорте и познайте мазератито остана на последно място /умниците от ауто билд/ му дават по малко точки дори и като динамика макар че бие и поршето и ягуара и за капак поршето има по голям имидж от мазерати
                                Защо в /тази рекламна брошурка на фолксваген наречена AUTO BILD / италиянските коли винаги са последни ,имам чуството че ако сравнят ферари с голф /немското супер возило/ пак ще е отпред даже и като имидж

Comment

Working...
                                X